Köpvillkor MOOKA

 

När du genomför ditt köp hos oss godkänner du också våra köpvillkor.

 

Leveranstid

Varor som finns i lager levereras normalt inom 1-2 vardagar. Vi gör vårt yttersta för att du ska få ditt paket så fort som möjligt.

Våra fraktbolag kan ha förseningar som beror på orsaker som ligger utanför Mooka.se:s kontroll. Tyvärr kan vi inte återbetala er vid dessa förseningar. Om din order, mot all förmodan, inte kommit fram inom 5 arbetsdagar, så kontakta oss med ditt ordernummer så att vi kan reda ut det.

Ej uthämtat paket

Försändelse som ej löses ut och går i retur till Mooka innebär att beställaren debiteras 150 kronor vilket ska täcka frakten till beställaren samt returfrakten till Mooka, samt Mooka.se:s kostnader för löner runt administrationen av ett ej uthämtat paket. Resten av det debiterade originalbeloppet återbetalas till kunden.

Ångrar du ditt köp så ska paketet hämtas ut och returneras till oss.

Avbeställning

Din order kan avbeställas så länge paketet inte har skickats från Mooka. Kontakta kundtjänst och kolla. Vi är snabba på att skicka iväg våra kunders beställningar.

Retur/Öppet köp

Vi skickar med retursedel i alla paket. För privatkunder gäller konsumentköplagen och distansavtalslagen. Du har full ångerrätt på samtliga beställda varor inom 14 dagar. Du har rätt att returnera beställda produkter, då ska du returnera varorna inom 14 dagar efter varans mottagande för byte eller pengarna tillbaka. Du har rätt att prova varan. Returnerar du alla ingående varor i din beställning så återbetalar vi den ursprungliga frakten, i annat fall återbetalar vi enbart summan för de returnerade produkterna. I de fall produkterna är använda eller skadade vid retur så görs avdrag på återbetalningen.

Mooka är inte ansvarigt för felaktiga leveransuppgifter.

Var extra noga när du fyller i namn, ev. care-of adress, e-postadress, postadress, postnummer och mobilnummer.

Garanti och Reklamation

Mooka.se följer alla tillämpliga lagar för distansköp.

Mooka ger 6 månaders tillverkningsgaranti på produkter förutsatt att de är väl omhändertagna och inte blivit utsatta för onormalt slitage. För att garantin skall gälla krävs bevis om när varan inköpts. Spara alltid orderbekräftelsen som du får på mejl då det är ditt garantibevis.

Leveransvillkor

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Försäljning till kunder utanför Sverige

Vi har för tillfället enbart möjlighet att hantera ordrar till postadresser inom Sverige. Lägger du en order till utlandet ändå, så makuleras den och pengarna återbetalas.

Betalningsalternativ

Du ser våra betalningsalternativ direkt i kassan. Mooka kan inte byta betalningsalternativ åt dig i efterhand. Observera att alla beställningar loggas med IP-adress och tidpunkt. Alla falskbeställningar polisanmäles.
Vid köp med Klarna godkänner du Klarnas villkor. Vid tvister med Klarna så gäller Klarnas villkor.

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” och felskrivningar på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger. Detta beror även på vilken dator du har och vilka inställningar som är gjorda på den.

GDPR – Mooka följer Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att godkänna ditt köp på MOOKA.se godkänner du att vi sparar de uppgifter du angett för att kunna kontakta dig angående din order, samt för att kunna förbättra din köpupplevelse. Du kan när som helst begära att vi tar bort dem eller ändra dem.

Mooka har rätt att neka kund att handla

Om kontakt och kommunikation inte fungerar mellan Mooka och kund har Mooka rätt att neka kund att fortsätta köp och även neka framtida köp då det är nödvändigt.

Om Mooka

MOOKA är ett svenskt företag (org.nr. 820801-8542, momsregistreringsnummer SE820801854201) och ett registrerat varumärke. Vi bedriver försäljning direkt till kund, B2C, via hemsidan. Köpare har inte rätt att agera återförsäljare av våra produkter i vinstdrivande syfte. MOOKA:s kontor (OBS ej butik eller varulager) finns på Multrågatan 10, 162 55 VÄLLINGBY.